Selamat datang ke Ceeka House!!!!



Wednesday, 17 December 2014

Kalau nak order sarung je pun boleh. Boleh wasap terus je kat no kami kat sini: 
Nasrul : 016-2779572
Laily : 016-2779574








Dah lama gile x update blog ni,macam2 jadi..

Ni antra produk baru,walaupun take update sink,kat fb slalu update tau. 









Monday, 3 December 2012

NOTIS PEMBERITAHUAN :

Sekiranya para pelanggan ingin membuat sebarang tempahan jahitan pakaian wanita secara online, pelanggan boleh melawat blog Ceeka Tailor, yang terdapat di My Blog List, di sebelah kanan blog Ceeka House. Sekian, harap maklum! (^_^) 

Sunday, 2 December 2012

SET TILAM PERTUNANGAN







SET TILAM PERTUNANGAN
  • Set boleh dibuat mengikut kreativiti pelanggan.
  • Harga bergantung kepada jumlah bantal,saiz tilam dan bantal, jenis kain, dan jenis kekabu atau fiber.
  • Harga BERMULA DARI :
        RM 550.00 ke atas
            








Friday, 12 October 2012

KEYCHAIN NAMA ''LOVE''





















KEYCHAIN
  • Keychain boleh dibuat mengikut kreativiti pelanggan.
  • Sesuai untuk dijadikan cenderahati bagi acara-acara di sekolah, majlis harijadi atau perpisahan.
  • Juga turut sesuai untuk dijadikan door gift bagi majlis pertunangan atau perkahwinan.
  • Harga BERMULA DARI :
        a) 1 unit = RM 4.50
            (bergantung kepada design & panjang nama)
   b) 40 unit ke atas = HARGA ISTIMEWA