Selamat datang ke Ceeka House!!!!



Tuesday, 5 May 2015

Custom Made Gifts :)
Pada yang nak order macam ni,boleh wasap terus ke 016-2779574/72 (nasrul/laily). 

#ink berkualiti tinggi
#tahan lasak
#harga berpatutan
#pelbagai design
#pelbagai warna
#pelbagai pilihan

Mug Photo

Bantal Kekabu

Printed Pillow (boleh pilih nak kartun apa pun) 

Tshirt Photo

Mini T Photo

Printed Pillow (dalam isi kekabu okkk..)


Sekian utk post ni. Ada lagi tak sempat nak update. Sila2 la menjamu mata,pilih mana yg berkenan utk dijadikan gift pada org yg tersayang. Harga berpatutan. Produk berkualiti. 

GST KAMI TANGGUNG OK. Cuma kos pos je la tidak ditanggung. huhu...

Sekian.. 

Thursday, 23 April 2015

Jawatan Kosong!!!

Kami memerlukan ejen dropship,yang boleh anda jadikan peluang pekerjaan ini sebagai salah satu cara untuk menambahkan pendapatan anda:)




Custom Made Doorgift sweet2 gitu.. :)
Harap maaf pada yang tercari-cari kami di Selayang Mall, kami dah berpindah ke alamat baru ye:)

Custom Made Doorgift
} ni antara yang kami buat :)
} berminat boleh tempah :)
} 016-2779574/72 (Laily & Nasrul)








Wednesday, 17 December 2014

Kalau nak order sarung je pun boleh. Boleh wasap terus je kat no kami kat sini: 
Nasrul : 016-2779572
Laily : 016-2779574








Dah lama gile x update blog ni,macam2 jadi..

Ni antra produk baru,walaupun take update sink,kat fb slalu update tau. 









Monday, 3 December 2012

NOTIS PEMBERITAHUAN :

Sekiranya para pelanggan ingin membuat sebarang tempahan jahitan pakaian wanita secara online, pelanggan boleh melawat blog Ceeka Tailor, yang terdapat di My Blog List, di sebelah kanan blog Ceeka House. Sekian, harap maklum! (^_^)